Tfn: +46 (0)525-320 01 | info@vaderoarna.com | Boka online | Bordsbokning: +46 (0)525 320 06

Arbeta hos oss?

Vi söker extrapersonal! Är Du en flexibel person intresserad av ett omväxlande arbete i en fantastisk miljö - skicka ett mail till oss och berätta lite om Dig själv, info@vaderoarna.com. Vi söker personal, kunniga inom restaurang, städ och kök. Vana av à la carte-servering ser vi som en extra merit. Det är också en fördel om du bor i Fjällbacka med omnejd.
Värd/värdinna värdshuset

Andas in, andas ut

Vi söker nu Dig som vill jobba på en unik arbetsplats - Väderöarna!

Vårt glada året-runt-team behöver förstärkas med Dig som har en bakgrund inom hotell- & restaurang och som brinner för värdskap, sälj- och marknadsföring.

Arbetet vi erbjuder är varierande efter säsong, då vi har öppet året runt.

Vi är ett litet företag och en av våra styrkor är vårt Värdskap - alla gäster är unika!

Vi har både daggäster, boendegäster och mindre konferenser och vi erbjuder flera olika havsinspirerade aktiviteter.

Sommartid öppnar vi även vårt cafe Lotsbryggan, med bl.a. musikkvällar, och vid vackert väder är det fullt högtryck med båtgäster både uppe på Värdshuset och på Lotsbryggan!

Arbetsperioderna ute på Väderöarna är att bl.a. ansvara för den dagliga driften, ibland på egen hand endast tillsammans med en kock. Det blir allt från in- och utcheckning, bäddning, städning, servering, elda bastun, pyssla om gästerna m m, alltså ett fantastiskt varierande arbete! Det är även viktigt att Du är duktig på merförsäljning och att Du alltid ligger steget före, så att gästerna känner sig oerhört ompysslade!

När vi arbetar på ön är det oftast i pass på 3-4 dagar (ibland längre perioder) då man bor kvar i personalboendet tillsammans med arbetskamraterna.

Du får även möjlighet att vara ledig och njuta av denna underbara plats, ta ett morgondopp, fiska i soluppgången, åka med på fisketurer, umgås och känna gemenskapen med dina arbetskamrater.

Under arbetsperioderna iland har Du din bas på kontoret i Fjällbacka, då Du kommer att arbeta med försäljning, marknadsföring, ordermottagning samt vara insatt i bokningsrutinerna. Vi kan även hjälpa till med boende i Fjällbacka vid behov.

Att arbeta hos oss innebär både engagemang, ansvar, flexibilitet och självklart glädje. Du får här en möjlighet att utveckla din arbetsroll genom att tillhöra vårt glada team!

Är detta precis vad Du letat efter?
Tveka då inte att skicka in din ansökan eller kontakta oss för mer information, maila till info@vaderoarna.com eller ring Annika på 0703-791800.

Lön efter avtal.