EN

Vi söker alltid bra personal!

Hos oss kommer du nära både naturen och gästerna. Havet, solen, klipporna och båtarna är alla naturliga delar av ditt arbete, vilken tjänst det än handlar om.

Nu söker vi vaktmästare!

Vi söker dig som tycker att det är trist med ensidiga jobb! I den här tjänsten ingår snickeri, VVS, el, hamnkapten, sociala möten med gäster, renovering av fastigheter samt daglig drift av värdshuset med allt vad det innebär. Vi vill tillsätta den här tjänsten så snart som möjligt.

Vill du jobba med bokning och reception?

Vårt kontor i Hamburgsund behöver förstärkning till sommaren! Här sitter du tillsammans med ett litet team och bokar in årets gäster, både övernattande gäster och dagsturerna ut till Väderöarna. Det kan också hända att du behöver åka ut till ön för att hjälpa till när det är som mest att göra där. Det är bra om du har tidigare vana av hotellreception och bokningsarbete, det är viktigt att du har datavana och kan hålla många bollar i luften och att du är mycket noggrann.

Älskar du att köra båtar?

Våra catamaranbåtar kräver Fartygsbefäl klass 7 för att få framföras året om, under sommaren räcker det med klass 8. För närvarande har vi heltidsanställda förare men söker alltid någon som vill hoppa in och köra lite extra.

Vi söker sommarpersonal i köket och i matsalen

I köket finns det alltid plats för en till! Vår köksmästare tillsammans med en kock håller ställningarna under lågsäsongen, men till sommaren längtar de efter sällskap. 

I matsalen och i caféet behöver vi stötta upp med mer personal under sommaren och vi förutsätter att du är van att ha många bollar i luften. I arbetsuppgifterna ingår servering, städ av hotell och mingel med gäster. solnedgångsnjutning och bad från varma klippor ingår även i dina arbetsuppgifter.

Maila oss gärna på jobb@vaderoarna.com om du har några funderingar om de tjänster vi har lediga för tillfället. Givetvis är vi anslutna till Visita.